Saturday, June 25, 2011

Malaysia Sudah Mula Bangkit! !


Aku rasa Malaysia dah mula nak membangun dengan setaraf asia yang lain, ,bnyakk kemenangan yang diraih, ,selepass piala AFF suzuki, ,

Friday, June 17, 2011

Adele - Rolling In The Deep


haaiihh, ,ade apew dalam lagu dia niee, ,bosan lahh dengar lagu diee niee, ,hmm, ,baru jewk lepass tgokk carta billboard tadi, ,aq igat adele niee, ,dah turun , ,tapi still ag di carta teratas untuk billboard 100, ,hmm, ,

Thursday, June 16, 2011

Dylan Dog: Dead of Night Official Trailer HD 2010


semalam baru jew lepass tgokk movie nie, ,seram2 jugak r citerr niee,,

Cinta Muka Buku - Najwa Latif [video lirik]


latesttt songss by najwalatiff, ,lau sebelum niee, ,selalu wat coverr, ,tapi nie lagu single terbaru dia, ,macamm bestt jewkk, ,hahaa, ,

Saturday, June 11, 2011

Jet Lag - Simple Plan ft. Natasha Bedingfield (New Full Song 2011 Lyrics...


setelahh lame simple plan mendiamkan diri, ,dan ini lahh hasilnya di 2011, ,perghh bestt gilerr, ,gua cakap luu!!, ,haha, ,

Monday, June 6, 2011

LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock


KEgemilangan waktu shuffel dulu, ,kembali lagi, ,bnyak shuffeler dalam nie, ,besttt!!, ,tapii slackk ade ketuhanan dlam nie, ,hmm, ,

Salleh Yaacob : Pisang Panas (HQ Audio)


Baru nikah si salih yaakob nie, ,jum layan lagu nie, ,PISANG PANAS, ,bestt lau dengar lirik dia btol2, ,coz bnak pengajaran yang ada, ,tq, ,;)

Drive Angry 3D Trailer 2011 *NEW*



Macam bestt jewk , ,trailer Drive angry_2011    
                                     

Grave Encounters (2011) - Official Trailer [HD]

Sunday, June 5, 2011

Rio Trailer




Rio trailer 2011, ,bestt citer nie, ,kelakar comel pon same ade dalam nie, ,tak tgokk kat cinema, ,tapi just in online moviee jew, ,lau nak tgokk ade dekat link kat tepii uh, ,aq dah seddiakan, ,movie2k.co. .











The Roommate Movie Trailer Official (HD)



The Roommate movie 2011_niee just trailer jew,,lau nak tgokk link dekat movie 2k uh ade citer nye, ,tapi online la, ,kena tgguw lambat cikit loading nyerr, ,haha , ,

Shahir - Luar Biasa (with lyrics)


Shahir-Luar Biasa lirik
top 10 kat hot fm, ,dulu lagu kebahagiaan dalam perpisahan tapi kali nie, ,luar biasa lakk, ,

Skillet "Awake and Alive" Music Video


Skillet- Awake and alive